top of page

Kensel Rise Residence

The Kilburn residence was conceived to fulfil the transitional requirements of its occupants, serving as a secondary home in London. Through a complete redesign, the residence was transformed to meet the specific needs of its inhabitants. A rear infill extension was added to provide a modern, open-plan kitchen situated away from the bustling street and neighbourhood noise. This extension floods the space with natural light and offers immediate access to the rear garden, enhancing the overall tranquillity of the home. The master bedroom was also reconfigured to include a walk-in wardrobe and ensuite bathroom, prioritising comfort and convenience.

The optimised layout of the apartment maximises the use of space, ensuring that every corner serves a purpose while maintaining sustainability principles. Studio INTEGRATE employed minimal detailing, flush doors, and a timeless colour palette to create a serene interior environment, further enhancing the sense of peace and harmony within the residence.

S t u d i o   I N T E G R A T E
  • LinkedIn
  • X
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

© 2024 by Studio INTEGRATE. 

bottom of page